Reparatii injectoare Opel 1.7 CDTI

Reparatii Injectoare Opel 1.7 CDTI – Reparatii Injectoare Opel Astra G 1.7 CDTI, Reparatii Injectoare Opel Astra H 1.7 CDTI CDTI. 

Reparatii injectoare – Reparatii injectoare Opel, Laborator Diesel profesional din Jud. Buzau, Loc. Maracineni, DN E85, Nr. 104,  testeaza, repara si reconditioneaza injectoare pentru Opel cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie. vine in ajutorul dumneavoastra cu o echipa de profesionisti calificati in repararea sistemelor de injectie BOSCH, DELPHI, PIEZO, POMPE DUZE, etc  si ofera in mod constant servicii de calitate cu garantie si factura.

Reparatii injectoare Opel 1.7 CDTI

Reparatii injectoare Opel 1.7 CDTI

Injectoarele Opel sunt verificate pe bancuri de probe specializate, in conformitate cu datele tehnice specificate in fisele de testare. In urma verificarii injectoarelor se intocmesc note de constatare pentru fiecare reper in parte in care sunt evidentiate defectele constatate. Odata obtinut acordul de reparatie din partea beneficiarului, injectoarele intra in procesul de reconditionare. Reconditionarea injectoarelor Opel presupune curatarea exterioara a injectorului, dezasamblarea completa, inlocuirea tuturor componentelor defecte, reasamblarea si refacerea reglajelor de debite.

Modele autoturisme Opel cu injectoare Bosch ce pot fi reparate de catre firma noastra :

Reparatii Injectoare Opel Astra G 1.7 CDTI , Opel Astra H 1.7 CDTI

Reparatii injectoare Opel 1.7 CDTI

Reparatii injectoare Buzau Ne puteti contacta aici